Hitta dig själv

Alla har vi våra ups and downs, och det är inget konstigt alls. Vissa dagar så kanske inte alls träningen känns så där inspirerad och man vill helst bara krypa ner under täcket och inte gå ut på hela dagen. Känns det igen? Man har svårt att hitta sig själv och förstå vad som är problemet.

Att motivera sig själv är inte alltid lätt och ibland kan det vara så att man behöver hjälp utifrån för att kunna komma fram till vad som är galet och få hjälp så ma kan fungera normalt igen och komma igång med sin träning till exempel. Det finns ingen anledning att ligga hemma och grubbla på vad som är fel utan kolla upp terapi i Stockholm till exempel om det kan vara ett alternativ för dig. Någon som kan detta och är duktigt på att hjälpa andra genom samtal och förståelse för din situation.

När du får motivationen och du börjar lugnt och stilla komma tillbaka till den du var tidigare så kan du också börja träna så smått igen och känna den glädje som du tidigare kännde. Försök inte stressa iväg utan ta det i sakta mak dag för dag framåt och ta gärna något terapisamtal till om du känner igen signalerna från tidigare erfarenhet. Har du väldigt goda vänner så samtala även med dom hur du har mått och att du vill verkligen komma tillbaka till den du en gång var.